FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Quim P. Casadesús
Foto: Quim P. Casadesús

Notícies - 14/05/2021

Coca-Cola i la FEEC sumen esforços

Entitats

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i l’empresa Coca-Cola han signat un acord de patrocini per els dos pròxims anys.

L’acord facilitarà la distribució dels diferents productes de l’empresa Coca-Cola a les entitats federades a la FEEC i en aquelles proves adscrites dins dels calendaris de la federació. A més a més també des de Coca-Cola es facilitarà a aquells refugis de muntanya de la FEEC que així ho vulguin l’adquisió de producte de la marca.

El patrocini però anirà més enllà de l’adquisió de producte i des de les dues parts s’assegura que en els pròxims anys es faran diferents campanyes relacionades amb la protecció del medi ambient i amb la millora d’alguns dels actius de la mateixa federació.

Des de Coca-Cola es vol iniciar també una aposta convençuda per a col·laborar en tot allò que fa referència a la conservació del territori i a la senyalització de senders homologats.

La Gerent de Public Affairs, comunicació i sostenibilitat de l’àrea est de Coca-Cola European Partners, Igone Bartomeu, i el president de la FEEC, Jordi Merino, han signat l’acord entre les dues parts.