FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 03/12/2018

Clàudia Sabata, escollida esportista amb més projecció femenina 2018

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha fet públics els premis als millors esportistes catalans de l’any 2018. El Jurat s’ha reunit a Barcelona per atorgar un total de 10 de guardons entre les diferents categories. Els premis s’entregaran en la 22a Festa de l’Esport Català, que se celebrarà el dia 15 de gener de 2019 al CaixaForum de Barcelona.

La jove corredora de curses per muntanya y esquiadora, Clàudia Sabata (AE Mountain Runners del Berguedà), ha estat escollida com a esportista amb més projecció femenina de l’any. La berguedana s’ha convertit en una de les sensacions de la darrera temporada i enguany farà el salt a la selecció absoluta de curses per muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), amb qui competirà en diferents proves de la Copa del Món.

Aquest any, Clàudia Sabata s’ha proclamat campiona del Món júnior de Curses per muntanya i subcampiona del Món júnior de curses verticals. La berguedana ha començat ja la preparació de la temporada 2019, participant en les estades d’esquí de muntanya que ha fet la selecció catalana a Tignes.

La llista completa dels premiats és la següent:

Premi al millor esportista: Jordi Alba.

Premi a la millor esportista: Jessica Vall.

Premi a l’esportista amb més projecció masculina: Manel Balastegui

Premi a l’esportista amb més projecció femenina: Clàudia Sabata

Premi al millor equip català: CPA Olot

Premi al/a la millor entrenador/a: Joan Francesc ‘Rubi’ Ferrer 

Premi a l’esportista llegendari/dària: Juan Carlos Navarro

Premi a l’Esperit Esportiu: Mari Pau Corominas

Clubs Centenaris: Club Natació Reus Ploms, Club Esportiu Ivars d’Urgell, Club Futbol Barbens, Vilafan Futbol Cub, Club Futbol Organyà, Club Deportiu Alcanar, Club Futbol Juneda i Pontenc Club Esportiu.

Premi a la Gestió Federativa: Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals.