FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/02/2017

Clàudia Galícia i Oriol Cardona, guanyadors del Campionat d’Espanya d’Esprint d’Esquí de Muntanya

Esquí de muntanya

La Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha participat al Campionat d’Espanya d’Esprint d’Esquí de Muntanya, a Cerler, el 5 de febrer. Els esquiadors catalans han tornat a pujar al més alt del podi després dels èxits aconseguits també en la disciplina vertical de la primera jornada del campionat estatal.

Clàudia Galícia i Oriol Cardona, campions

L’esquiadors de la selecció catalana Oriol Cardona (Ski Club Camprodon) s’ha proclamat campió d’Espanya i amb aquest títol aconsegueix el triplet en els campionats estatals del 2017: individual, vertical i esprint. La segona plaça a Cerler ha estat per Íñigo Martínez, de la federació basca, i la tercera per Antonio Alcalde, de la madrilenya.

Clàudia Galícia (CE Cerdanya Skimo Team), representant també a Catalunya, ha estat la més ràpida en l’esprint femení: “Estic contenta per haver pogut renovar la victòria i haver tingut bones sensacions i ara ja toca pensar en la Copa del Món de Turquia i en els Mundials”. El subcampionat també se l’ha endut una altra corredora de la selecció, Marta Garcia (CE Calldetenes). Tercera ha estat Ana Alonso, de la federació andalusa.

Fotografia / Joan Cardona