FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/02/2014

Cinema, una cursa i una pedalada, al Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya de Lleida

Cultura Societat

La Fira de Lleida presenta la primera edició del Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya, certamen que tindrà lloc al Pavelló 3 de la Fira de Lleida, del 14 al 16 de febrer. El saló, que compta amb expositors catalans, de la resta de l’Estat i de França que té vocació internacional ja que es projecta a nivell estatal i cap al sud de França per als esports i el turisme de muntanya.

Entre les activitats destacades que es realitzaran al llarg dels quatre dies, hi ha la presentació de la primera edició de la Mostra Internacional de Cinema d’Esport de Muntanya (MICEM), una cursa de running i una pedalada popular. El certamen, tot i que s’adreça bàsicament al gran públic, potenciarà durant una de les tres jornades les activitats dirigides a professionals. A més dels estands de la mostra, la fira també compta amb una zona lúdica perquè infants i adults puguin practicar esports, amb activitats, com ara: un recorregut d’aventura, un circuit de quads o un rocòdrom.

Cursa de la boira

Inclosa al I Saló de l’esport i turisme de muntanya de Lleida també es promou la Cursa de la Boira de Lleida, amb l’objectiu de potenciar l’esport natura en un entorn urbà. Paral·lelament a la Cursa, s’organitza la Caminada Popular de la Boira amb la mateixa distància i recorregut, per tal de gaudir d’una manera més tranquil·la del que ens ofereix el Parc de la Mitjana de Lleida i la canalització del riu.

Winter Bike Lleida

El Saló de l’Esport i el Turisme de Muntanya acull la primera edició de la Winter Bike Lleida, una pedalada popular que, segons l’entitat organitzadora, el Club Ciclista Terres de Lleida, podria aplegar uns 800 amants de les dues rodes. La pedalada tindrà lloc dissabte 15 de febrer i començarà a les 11 hores davant el Pavelló 3 de la Fira. La participació serà gratuïta i oberta a tots els practicants d’aquest esport, infants i adults.