FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/10/2017

Cinc joves participen en les estades d’activitat competitiva d’Espinavell

Curses per Muntanya Formació

Espinavell, a la vall de Camprodon, s’ha convertit en l’epicentre de les estades d’activitat competitiva, destinades a curses per muntanya, organitzades per l’Àrea de Formació de la FEEC, del 12 al 15 d’octubre. Cinc joves d’entre 14 i 17 anys han participat en aquestes estades que pretenien introduir al món de la competició els joves que habitualment practiquen el trail running però que no acostumen a competir.

De la mà del tècnic Ferran Batllori els joves han començat amb una sessió pràctica de tècnica de Trail Running, per aprendre els conceptes bàsics de la tècnica i aplicar-los a diferents tipus de terreny, fent una volta per Coll d’Ares – Torre de Mir – Prats de Molló i Coll d’Arnes una altra vegada. Durant la tarda han dut a terme una sessió teòrica de capacitats físiques bàsiques i tècniques d’entrenament, competició , material, seguretat i nutrició. El dia ha acabat amb una sortida nocturna de trail running per l’entorn d’Espinavell.

El 14 d’octubre s’ha dividit en dues sessions: una de pràctica de tècniques d’entrenament i una altra de teòrica relacionada amb la competició de les curses de muntanya.

Diumenge, dia de comiat i recollida, els participants han pogut aprofitar el matí amb una sessió d’entrenament amb una pujada al Costabona.

Foto / Ferran Batllori