FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/06/2018

Cinc corals protagonitzen la 53a Festa de la Cançó de Muntanya a Terrassa

Cultura

La Festa de la Cançó de Muntanya ha arribat diumenge 3 de juny a la seva 53a edició. Organitzada pel Centre Excursionista de Terrassa, ha estat protagonitzada per cinc cors o corals a la localitat del Vallès Occidental: la Coral la Carena de la Unió Excursionista de Sabadell, la Coral Madrigalistes de Catalunya de l’Agrupació Excursionista de Catalunya, la Coral Núria de la UEC de Gràcia, la Coral La Llum del Centre Excursionista Sant Feliu i els amfitrions del cor CET de Cants del Centre Excursionista de Terrassa.

Una festa que serveix per aplegar, en diferents indrets de Catalunya, les corals o grups de cantaires de diferents entitats per realitzar un festival de cançons tradicionals, populars i muntanyenques. La jornada ha començat a les nou del matí amb la rebuda de les corals i un bon esmorzar. Això s’ha complementat amb una visita al Museu de la Ciència una altra a la Masia Freixa, totes dues preparades pel Centre Excursionista de Terrassa.

La festa ha culminat amb un dinar després de les actuacions musicals al mateix Centre Cultural i la posterior cantada conjunta del cant dels adéus.