FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/06/2014

Chamonix acull el Campionat del Món d’Skyrunning 2014 amb els millors corredors

Curses per Muntanya

El Campionat del Món d’Skyrunning se celebrarà a Chamonix el cap de setmana que ve reunint els millors corredors per muntanya per participar en les tres modalitats: el quilòmetre vertical, l’skyrace i l’ultrasky. Els corredors de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya, Laia Andreu, actual campiona d’Espanya, i Agustí Roc, correran la Marató i el Quilòmetre Vertical respectivament. A més, també hi participaran els corredors catalans Kilian Jornet, Núria Picas i Laura Orgué.

Les proves es disputaran entre el divendres 27 i el diumenge 29 de juny, i d’elles en sortiran els nous campions del món de cada especialitat. En aquest campionat hi haurà presents els vuit campions d’skyrunning, un total de 28 equips nacionals de 38 estats diferents i la participació de 46 atletes amb la millor classificació mundial d’entre els més de 3.400 participants.

De l’Estat espanyol també tenen previst participar-hi el mallorquí Tòfol Castanyer i els atletes Luis Alberto Hernando, Iker Carrera, Núria Domínguez, Aritz Egea, Maite Maiora, Jokin Lizeaga, i Uxue Fraile. Tots ells competiran amb grans corredors internacionals com Emelie Forsberg, Stevie Kremer, Anna Frost, François D’Haene, Michel Lanne, Xavier Thévenard, Mathéo Jacquemoud, Stéphanie Jiménez, Antonella Confortola, Silvia Serafini, Elisa Desco, Andy Symonds, Fernanda Maciel, o Philip Reiter.