FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: MArta Sánchez
Foto: MArta Sánchez

Notícies - 06/03/2020

Celebrades les proves d’accés a tècnic de Marxa Nòrdica

Baix Llobregat Marxa nòrdica

El Parc Natural de Collserola va ser l’escenari, el passat 29 de febrer, de les proves d’accés a tècnic de Marxa Nòrdica. Aquesta formació és oficial i reconeguda a nivell de tot l’estat espanyol i permet la inscripció directa al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC).

Convocada per l’Escola Catalana de l’Esport i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, hi van prendre part un total de deu esportistes federats, dels quals nou van ser aptes per a seguir endavant amb el curs de tècnic de nivell 1 en Marxa Nòrdica.

Les proves d’accés van comptar amb dues parts ben diferenciades: Una de progressió en terreny pla on calia realitzar un desplaçament en L mitjançant la tècnica correcta de marxa nòrdica, fent i desfent el mateix trajecte. La segona part constava d’una progressió en terreny inclinat, realitzant un desplaçament entre 50 i 100m, amb diferents inclinacions del terreny.

Els alumnes iniciaran aquest mes de març el bloc específic a les dependències de l’Escola Catalana de l’Esport (Carrer Sant Mateu, 27-37.Esplugues de Llobregat) en mode semi-presencial i s’allargarà fins a finals del mes de juny. Un cop superat el bloc específic, l’alumne haurà d’inscriure’s a un bloc comú LOE que convoqui l’Escola Catalana de l’Esport o qualsevol dels centres públics.