FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 12/06/2021

Celebrades les eleccions de la FEEC amb la participació de 112 entitats

Entitats Federats

Les eleccions a la Junta Directiva de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya s’han celebrat aquest dissabte 12 de juny a la seu de la mateixa federació.

Les votacions s’han celebrat de 10h a 14h i d’un total de 407 entitats amb dret a vot, han exercit el seu dret a vot un total de 112 entitats.

Deixant un resultat provisional de 84 vots per la candidatura ‘Construint el futur, seguim caminant’ encapçalada per Jordi Merino i Urbano i 28 vots per la candidatura ‘Dret de pas, dret de país’ encapçalada per Jordi Quera i Garcia.

Aquest acte ha comptat amb la presència dels interventors: Sra. Andrea Villena Torelló per la candidatura del Sr. Jordi Merino i Urbano, i Sr. Lambert Cola Toran per la candidatura del Sr. Jordi Quera i Garcia.

Un cop acabat l’acte de votacions, s’ha procedit al recompte del total de 112 vots emesos amb els resultats provisionals abans mencionats.

D’acord amb el previst al calendari electoral, en data de 14 de juny de 2021 s’inicia el període per presentar reclamacions contra aquesta acta, fins al 16 de juny de 2021,  data en la qual finalitza aquest termini. A partir del 17  i fins al 21 de juny es farà la proclamació oficial de la candidatura guanyadora.

Un cop finalitzat aquest termini es farà la proclamació oficial de la candidatura guanyadora.

Consulta l’acta de les eleccions