FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 21/05/2017

Celebrada la 9a Trobada dels “100 Cims” a Sabadell

100 cims Societat

La 9a Trobada dels “100 Cims” de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), organitzada per la Unió Excursionista de Sabadell, s’ha celebrat a Sabadell el 21 de maig. La trobada ha començat de bon matí amb dues activitats per donar a conèixer millor la ciutat i l’entorn de Sabadell: una passejada històrica per Sabadell i un caminada pel rodal de Sabadell.

Un cop acabades les caminades s’ha realitzat una visita al Servei General d’Informació de Muntanya. Ubicat a l’antiga església parroquial de Jonqueres, és un gran fons documental on s’apleguen milers de documents de tota mena, relacionats amb la muntanya, l’alpinisme i l’excursionisme.


Joan Maria Vives, responsable del comité 100 Cims, i Jordi Merino, president de la FEEC

Lliurament de premis i reconeixements a la seu de la Unió Excursionista de Sabadell

La seu de la Unió Excursionista de Sabadell ha acollit el lliurament de premis del 7è Premi FEEC-Canicròs, el premi de Facebook “Quin cim és?”, el 8è Premi literari “100 Cims” i el 8è concurs “Fotocims”. A més a més, s’ha fet el reconeixement als federats que han superat els “2×100 Cims”, els “3×100 Cims” i el repte dels “100 Cims” durant el 2016.

En 10 anys d’història dels 100 Cims ja són 389 federats els que han aconseguit finalitzar el repte. Actualment, són 1.789 excursionistes els que estan en procés d’aconseguir-ho.

A l’acte han assistit el president de la FEEC, Jordi Merino, i el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sabadell, Joan Berlanga. Jordi Merino ha destacat que “100 Cims s’ha convertit en una de les activitats més importants de les que s’articula des de la FEEC. És una gran forma de fer cultura, fer muntanya i fer país. Cal agrair tota la feina que desenvolupa el comité 100 Cims encapçalat per Joan Maria Vives”.