FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/04/2015

Cavalls del Vent, la travessa del Cadí, Moixeró i Pedraforca, a la portada de la revista Vèrtex

La portada de la revista Vèrtex dels mesos de març i abril està dedicada a Cavalls del Vent, la travessa del Cadí, Moixeró i Pedraforca. En les pàgines interiors hi ha la ruta de la coneguda travessa que no para d’atraure nous participants, reptes i propostes. També trobareu l’entrevista al responsable dels rescats de muntanya dels Bombers de la Generalitat, Sebastià Massagué, que recorda que afirma que avui cal més que mai la conscienciació dels nous practicants d’esports de muntanya.

En aquest número 259 de Vèrtex també trobareu: una ruta pel Prepirineu del Pallars, l’itinerari del Cinquè Llac, que pren l’estany de Montcortès com a referència d’una volta a peu de cinc etapes pel Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l’Alta Ribagorça; un reportatge sobre els diferents sostres d’Andalusia, com a fil conductor d’una ruta que defuig les zones més conegudes de les serralades bètiques; i un reporatge sobre el Servei General d’Informació de Muntanya, siutuat en una antiga església romànica de Sabadell i que amb més de 40 anys de trajectòria, és un dels millors centres de documentació
alpinística d’Europa.

Aquest número també recull el més destacat a la secció “Vist a la xarxa”, les vostres fotos i opinions, i unes pàgines especials d’actualitat dedicades a l’acte unitari de denuncia dels greuges a l’esport català.

feec-vertex-259-cavalls-del-vent-portada

Versió digital per als federats, i a l’iQuiosc per a nous subscriptors

Els federats, degudament registrats al web de la FEEC, ja poden consultar el nou número de març i abril de Vèrtex 259. Per poder accedir-hi només cal entrar a l’àrea privada del web amb el número de document d’identitat i el codi de la llicència vigent. Una vegada registrats al web també es poden consultar els últims sis números publicats. La resta d’exemplars, des del primer número publicat el 1966, estan oberts per a qualsevol usuari del web de la FEEC. La revista Vèrtex 259 de març i abril de 2015 també està disponible a la plataforma iQuiosc des d’on es poden adquirir els últims números publicats i aconseguir-ne la subscripció digital a un preu amb descompte.