FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Liqen Studio
Foto: Liqen Studio

Notícies - 15/01/2021

Cauen les primeres medalles per als esquiadors catalans a Boí

Esquí de muntanya

No podia començar de millor manera el campionat estatal a Boí pels interessos de la selecció catalana d’esquí de muntanya. Els esquiadors més joves de la FEEC han aconseguit les primeres medalles del campionat, seguint la bona línia demostrada a Sierra Nevada fa quinze dies.

Un campionat que va començar dijous amb la prova de relleus, on els membres del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya (CTEMC) van ocupar les quatre primeres posicions del podi. L’equip format per Aina Garreta (CE La Pobla de Segur), Tomeu Comellas i Ot Ferrer (AE Mountain Runners) es van penjar la medalla d’or; Aaron Álvarez (CE Mindundis Team), Ares Torra (AE Mountain Runners) i Albert Pérez (CE Cerdanya Skimo Team) la plata, mentre que el combinat format per Erola Rocias (CE Cerdanya Pirineus), Enric Baños (AE Mountain Runners) i Marc Ràdua (CE La Pobla de Segur) es faria amb la medalla de bronze.

El fort vent obliga a suspendre la prova sprint

Les fortes ratxes de vent han fuetejat sense compassió l’estació d’esquí de Boí-Taüll durant la jornada del divendres. Aquest fet ha obligat a l’organització a suspendre la modalitat sprint.

Si no hi ha un nou contratemps, la selecció catalana en ple disputarà dissabte la prova individual, mentre que diumenge tocarà el torn a la modalitat vertical.