FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/12/2016

Catalunya ja es pot recórrer a peu en francès

Excursionisme

 

La Catalogne…à pied”, un recull de 22 itineraris excursionistes que recorren part de la xarxa de senders homologats de Catalunya, és la darrera publicació de la Federació Francesa de Senderisme (FFRP).

L’edició de la topoguia, un encàrrec de l’Oficina de Turisme de l’Agència Catalana de Turisme a França a la FFRP per donar a conèixer Catalunya com a destinació turística senderista al públic francès, ha estat possible gràcies a la feina de l’Àrea de Territori de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), que ha treballat frec a frec amb l’ACT de França tant en la tria dels 22 itineraris escollits com sobretot en la descripció tècnica dels mateixos i en la cessió de fotografies.

Josep Llusà - SendersEl recull d’excursions de la guia s’estén per tot el país: des de la Costa Brava al massís del Port, passant per la Val d’Aran, el Ripollès, el Berguedà, Osona, els parcs naturals del Montseny, Cadí-Moixeró, Sant Llorenç del Munt, el Parc Nacional d’Aigüestortes i les terres de Lleida, entre d’altres localitzacions. Una tria molt equilibrada que recorre totes les marques turístiques de Catalunya i que té el plus afegit de discórrer per la xarxa de senders homologats de la FEEC.

Aquesta topoguia estarà disponible en breu en les principals llibreries de França i també es podrà adquirir a través del web de la Federació Francesa de Senderisme.

Properament, durant el primer trimestre de 2017, es farà la presentació oficial del llibre, concretament en el marc del Salon Destinations Nature (Paris, del 16 al 19 de març) i en la qual la FEEC acompanyarà l’oficina francesa de l’ACT i la FFRP.