FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 30/01/2014

Catalunya en Miniatura, una àmplia oferta amb descomptes per als federats de la FEEC

Avantatges

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i Catalunya en Miniatura han signat un conveni de col·laboració amb avantatges per als federats i les entitats excursionistes. Entre d’altres, ofereix importants descomptes en el lloguer d’espais i per a la realització d’activitats, la realització de cursos i presentacions

El recinte, situat a l’entrada del municipi de Torrelles de Llobregat (el Baix Llobregat), compta amb l’Anfiteatre, el Saló Maragda, el parc de les maquetes i un circuit d’aventures. A més, amb la presentació de la targeta federativa vigent, totes les persones acreditades poden obtenir un descompte del 20% en les visites al parc de maquetes i al ciurcuit d’aventures.

logo-catalunya-miniaturaCatalunya en Miniatura és espai on es troba l’únic circuit de maquetes a escala de Catalunya, declarat d’Interès Turístic Nacional, que es va crear per donar a conèixer els monuments i edificis més representatius del país. També es pot gaudir del Bosc Animat, un circuit d’aventures, per a grans i petits, amb instal·lacions entre els arbres, per fer escalada o penjar-se d’una tirolina. El parc també disposa d’altres serveis per passar el dia, com ara: una zona de pícnic, bar, restaurant, tren, amfiteatre i parc infantil, entre d’altres.