FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 11/09/2016

Catalunya acollirà el 51è Congrés de la Federació Europea de Senderisme

Senders

Catalunya acollirà l’any 2020 la 51a edició del Congrés anual de la Federació Europea de Senderisme (ERA). La decisió va ser presa per unanimitat tots els delegats de l’ERA (European Ramblers Associaton) , durant la jornada de cloenda del seu 47è congrés, celebrat a la localitat sueca de Häsleholm.

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), tindrà doncs el privilegi d’aquí quatre anys d’organitzar aquest esdeveniment anual de la Federació Europea de Senderisme, de la qual la FEEC en forma part com a membre de ple dret.

Durant la jornada de tancament del congrés també s’ha de destacar la intervenció del president de la Federació, Jordi Merino, que va presentar Catalonia Trek Festival davant de tots els delegats del màxim organisme senderista continental, que van aplaudir amb força tant la intervenció del president de la FEEC com el vídeo promocional que s’ha fet d’aquest esdeveniment senderista i cultural, que es farà a Roses (Alt Empordà), entre el 30 d’abril i el 7 de maig de 2017.

IMG_2397

Inauguració d’Eurorando 2016 a Helsingborg

Després del tancament del congrés de l’ERA a Hässleholm, la delegació catalana desplaçada a Suècia va viatjar a la propera ciutat de Helsingborg per assistir a la inauguració d’Eurorando 2016, un esdeveniment que se celebra cada 5 anys i que es és considerat de manera unànime com les Olimpíades del senderisme.

A banda d’assistir a la inauguració, s’aprofitaran un parell de dies més d’estada a Suècia per a promocionar el Catalonia Trek Festival entre els nombrosos participants d’arreu d’Europa.