FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/10/2015

Castelldefels Running Comparte, cursa per muntanya contra la fam al món

Curses per Muntanya Societat

La segona edició de la Castelldefels Running, organitzada per la Fundació Comparte en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelldefels, destina tots els fons obtinguts aquest any a combatre la desnutrició infantil a Tucumán (Argentina). Aquesta cursa compta amb el suport tècnic i la participació de persones voluntàries del Club Excursionista Roca Negra de Castelldefels (el Baix Llobregat).

La Castelldefels Running Comparte té dos formats aquest any: la Cursa Popular i la Cros Infantil. Totes les proves es desenvoluparan en un circuit al Parc del Garraf. La sortida de la cursa per muntanya de 10 km. i les curses infantils programades tindrà lloc al Parc de la Muntanyeta de Castelldefels, el diumenge 15 de novembre, a les 10 hores.

El Cros Infantil té difernets recorreguts (d’1 a 4 km) en funció de la categoria i l’edat. La Cursa Popular combina asfalt i muntanya, i dóna cabuda a diferents públics: els que vagin a marcar temps; els amateurs i semiprofessionals o la caminada popular. Les inscripcions estan obertes al web de Castelldefels Running Comparte fins al 9 de novembre.