FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 10/04/2019

Casio s’estrena com a nou patrocinador de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya

Curses per Muntanya

El nou Casio Pro Trek es convertirà a partir d’aquesta temporada en el nou company de viatge dels membres de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya.

El nou smartwatch de la marca japonesa vol fer-se un lloc important en el mercat de muntanya i per això aposta per millorar les prestacions del rellotge que ha sortit a la venda aquests últims mesos i per adaptar les aplicacions a les demandes dels usuaris. El nou Casio Pro Trek és cent per cent compatible amb el sistema android.

Amb aquest patrocini la Selecció Catalana de Curses per Muntanya gaudirà d’un producte  de qualitat que l’ajudarà a millorar el seu rendiment i podrà ser un dels primers equips a testejar aquest smartwatch.

La participació de la Selecció a la Copa del Món ISF començarà aquest mateix 21 d’abril al Japó i es tancarà el mes d’octubre al Berguedà on competirà a la Sky Pirineu.

Em total el combinat nacional disputarà fins a vuit proves de la copa del món amb un equip que combinarà veterania i joventut i que confia en mantenir la progressió mostrada les últimes temporades.

Edu Hernàndez (AE Matxacuca) , Gerard Españó (AE Mountain Runners del Berguedà) , Clàudia Sabata (CE Berguedà)  i Gisela Carrión (Els Xulius Centre Social Ribetà) són els primers en estrenar-se a la MT Awa Skyrace a Sanjó (Japó).

Aquest és el model Casio WSD-F30 Pro Trek que lluiran els esportistes catalans.