FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/04/2015

Carlos Catari i Helena Alemán, campions de Catalunya d’Escalada en Bloc als ‘Bous de la Salle’

Escalada esportiva

La festa de l’11è Open Bloc dels ‘Bous de la Salle’ ha acollit el Campionat de Catalunya d’Escalada en Bloc durant la passada setmana, dins el calendari d’Escalada Esportiva de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Al llarg de tres dies, el 21, 22 i 23, i dissabte 25 d’abril, 30 equipadors han preparat aquesta edició que s’ha celebrat cada dia des de les 10 del matí fins a les 10 de la nit.

L’escalador de moianès, Carlos Catari (Grup Excursionista de Manlleu) s’ha procalamat campió de Catalunya d’Escalada en Bloc, fent podi amb el 2n classificat, l’osonenc Pol Roca (Club Excursionista de Sant Quirze), i el 3r classificat, el barceloní Adrià Placer (Club Excursionista Madteam). Pau Jover (Unió Excursionista de Sabadell), David Belmonte (Unió Excurisonista de Sabadell) i Ferran Pallarès (Casal de Llavanaeres SE) s’han classificat en 4t, 5è i 6è lloc.

En noies, l’escaladora del Baix Llobregat, Helena Alemán (Centre Muntanyenc de Sant Llorenç) s’ha endut l’or com a campiona de Catalunya de Bloc, seguida per les vallesanes Marina València (Centre Excursionista de Rubí) i Anna Gimenez (Associació Esportiva Deu Dits). Marieta Cartró (Club Esportiu Universitari Enginyers de Telecos), Shirleys Noriega (Grup Excursionista de Manlleu) i Marta Palou (Club Excursionista Ascensiones Guiadas) han quedat 4a, 5a i 6a respectivament.

Aquest any l’esdeveniment ha comptat amb un obsequi per a tots els qui s’han atrevit a anar a escalar disfressats, a més de servei gratuït de guarda-roba, música, i servei de bar amb menjar i begudes.

Àlex Hernández i Maria Robledo, campions en categoria sub18

El berguedà Àlex Hernández (Club d’Esquí del Berguedà) ha guanyat el campionat, amb l’osonenc Guillem Orriols (Unió Excursionista de Vic) i el moianès Guillem Monsech (Associació Esportiva Via Boulder) completant el podi. Roger Carreras (Grup Excursionista i Esportiu Gironí GEiEG), Manu Garcia (Associació Esportiva Centre Vilassar de Mar) i David Romero (Club Excursionista Reddis) han estat 4t, 5è i 6è.

En noies, la vallesana Maria Robledo (Centre Muntanyenc Sant Llorenç) s’ha endut el títol de campiona de Catalunya d’Escalada en Bloc, amb la també vallesana Olivia Marsella (Unió Excursionista de Sabadell) penjant-se la plata.

Rut Casas i Héctor Bazán, campions en categoria sub15

Rut Casas (Grup Excursionista de Manlleu) s’ha endut l’or en categoria femenina sub15, fent podi amb Maria Benach (Centre Muntanyenc Sant Llorenç) i Alba Pelfort (Club Excursionista Uecanoia). En nois, la victòria ha estat per Héctor Bazán (Grup Excursionista de Manlleu), fent podi amb Pere Borrell (Unió Excursionista de Sabadell) i Cedric Lluc (Centre Excursionista Sant Celoni).

Lucía Miranda i Lau Macià, campions en categoria sub12

L’or en categoria sub12 femenina se l’ha penjat la jove escaladora Lucía Miranda (Club Alpino de Barcelona), amb una tercera posició de Gal·la Pérez (Club Centre Excursionista Caldes de Montbui). En categoria masculina, Lau Macià (Club Excursionista Esparreguera) s’ha penjat l’or, amb la plata per Víctor Querol (La Lira Vendrellenca SE) i el bronze per Marc Ramírez (Club Excursionista Uecanoia).

David Durán, campió en categoria veterana

L’escalador del maresme David Durán (Associació Esportiva Muntanyencs de la Vila) ha estat el campió de l’especialitat en categoria veterana, seguit pel ripollès Toti Valés (Unió Excursionista de Catalunya de Mataró) i el vallesà Oriol Rosell (Centre Muntanyenc de Sant Llorenç). Andrés Sánchez (Club Muntanyenc de Sant Cugat) i Juan Antonio Neila (Associació Esportiva Deu Dits) han estat 4t i 5è respectivament.

Vídeo realitzat per VerticUP

Fotografies de Quim Hernández