FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Carles López i Núria Gil guanyen l’última prova de la Copa Catalana de Raquetes de Neu | FEEC

Notícies - 16/03/2015

Carles López i Núria Gil guanyen l’última prova de la Copa Catalana de Raquetes de Neu

Raquetes de neu

El Club Excursionista de Ripoll ha organitzat aquest diumenge l’última prova de la 8a Copa Catalana de Raquetes de Neu del calendari de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. La prova, que s’ha celebrat a la Vall de Núria, l’han guanyada Carles López del Club Excursionista Sant Quirze del Vallès, i Núria Gil de l’Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Escola del Treball, amb un temps de 59 minuts i 50 segons ell, i 1 hora, 13 minuts i 48 segons ella.

La prova ha constat d’un recorregut de 8 quilòmetres amb neu fonda i 625 metres de desnivell. A la vegada s’ha celebrat la prova del Circuit Català de Raquetes de Neu, que ha constat de dos recorreguts, el mateix que el de la cursa, i un de 5 quilòmetres i 450 metres de desnivell.

El podi masculí de la prova de la Copa l’han completat Albert Gómez de l’Associació Esportiva Matxacuca (1 hora, 2 minuts i 23 segons), i Edgar Simó de la Unió Excursionista Urgellenca (1 hora, 3 minuts i 12 segons). En noies, Adriana Grosu de l’Associació Esportiva Matxacuca ha fet un temps d’1 hora, 15 minuts i 25 segons, i Teresa Aguiló del Centre Excursionista del Penedès ha estat tercera amb 1 hora, 18 minuts i 36 segons.