FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Nicolas Romero
Foto: Nicolas Romero

Notícies - 03/04/2023

Carla Martínez estableix un nou rècord de Catalunya

Escalada esportiva Escalada

L’escaladora del Baix Llobregat, Carla Martínez (CCT21) ha establert un nou rècord de Catalunya en una prova d’Escalada de Velocitat amb un temps de 7,58 en el mur de Tarnow (Polònia) que obria la Copa d’Europa de l’especialitat.

Carla Martínez ha superat el seu mateix rècord que havia aconseguit a Innsbruck la temporada passada amb un temps de 7,66 i que fins ara era el millor registre femení català en una prova de velocitat.

Nou rècord de Catalunya en Escalada de Velocitat, 7’66

Martínez que suma dos títols consecutius de Catalunya és una de les esportistes catalanes amb opcions de lluitar per una plaça olímpica als pròxims JJOO. La catalana lluitarà aquesta temporada per situar-se entre les millors d’Europa per a guanyar una plaça. En el debut de la competició europeu, Carla Martínez ha estat setena a la general després del seu mal inici a la Copa d’Espanya a Oviedo.

La prova polonesa va servir també per veure dos registres més, el rècord del món que va caure a favor de la local, Aleksandra Miroslaw amb un temps de 6,40  i el rècord espanyol que va fer Leslie Romero amb un temps de 7,34.

La pròxima cita per a Carla Martínez serà a la segona prova de la Copa d’Espanya que es disputarà a Madrid i on es tornarà a trobar amb la valenciana Leslie Romero.