FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/09/2014

Canyelles ha acollit el Raid del Garraf-Mediterrani de l’Agrupació Excursionista Talaia

Raids d'esports de muntanya

La població de Canyelles, al Garraf, ha acollit el Raid del Garraf-Mediterrani organitzat per l’Agrupació Excursionista Talaia. La prova del calendari de Raids d’Esports de Muntanya de la FEEC ha agrupat diversos equips en categories diferents aquest passat cap de setmana. Amb una meteorologia que els ha respectat, els esportistes han pogut fer aquesta prova multidisciplinar en què havien de completar diferents sectors combinant diversos esports de resistència amb l’ajuda d’un mapa i una brúixola.

L’equip guanyador de la categoria d’aventura masculina ha estat el de “Les Teresines”, seguit per “Maremextrem” i “RaidGlobers”. En la mateixa categoria, però, femenina, han guanyat l’equip “Les Ilunilians”, seguides per “Azimut-Això Raid” i “U-zona Raiders”. En cateogria mixta el podi l’han format l’equip “Gouter”, “A poc a poc i bona lletra” i “Se han perdio”. En categoria d’iniciació els guanyadors han estat “The Young Ones”, seguides per “Papis MalandRaid” i “Los MalanRaid”. Finalment, en la categoria elit el podi l’han format “Catraid 2 – Trangoworld”, “Catraid 1 – Trangoworld/Raidaventura.org” i “Aventura x-perience Sports-HG”.

La propera cita del calendari de la Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya és el Raid d’Aventura Torrelles organitzat per Raids d’Esports de Muntanya el proper 8 de novembre.