FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/03/2015

Caldes de Malavella inicia el calendari de competicions de Raids d’Esports de Muntanya 2015

Raids d'esports de muntanya

La primera prova de la 12a Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya del calendari de competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) tindrà lloc el 21 de març amb l’Aventura X-Perience – Caldes de Malavella organitzat pel Club Excursionista Caldes de Malavella. Coincidint amb la primera prova del calendari 2015, també es realitzarà el lliurament de premis de les proves de l’anterior edició.

La temporada passada de raids va finalitzar el mes de desembre passat, amb la prova de Sant Quirze del Vallès, posant fi a un any de competicions per determinar el millor equip. Els guanyadors de la Copa Catalana de Raids 2014 han estat: en primera posició, l’Aventura X-Perience – SportHG, en segona posició l’equip Häglofs Raid Team, i en tercera posició l’equip Matxacuca Adventure Team als quals cal reconèixer el seu compromís i regularitat en les proves.

Per inaugurar la 12a Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya ja hi ha el calendari de proves preparat i el reglament a la pàgina web de la FEEC. Aquest any el calendari de competicions de raids de la FEEC presenta novetats, amb sis proves de Copa i el Campionat de Catalunya.