FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies - Marc Pinsach i Nil Cardona al podiCopa d'Espanya d'Esquí de MuntanyaCopa d'Espanya d'Esquí de MuntanyaCopa d'Espanya d'Esquí de MuntanyaCopa d'Espanya d'Esquí de Muntanya
Feec Notícies - Marc Pinsach i Nil Cardona al podiCopa d'Espanya d'Esquí de MuntanyaCopa d'Espanya d'Esquí de MuntanyaCopa d'Espanya d'Esquí de MuntanyaCopa d'Espanya d'Esquí de Muntanya

Notícies - 11/03/2014

Brillant actuació de la Selecció Catalana al Campionat d’Espanya d’Esquí de Muntanya, a Osca

Esquí de muntanya

L’estació d’esquí del Fromigal, Osca, ha acollit la final individual de la Copa d’Espanya d’Esquí de Muntanya, el diumenge 9 de març. La Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya patrocinada per Millet i el Grup FGC, que ha pujat al podi en gairebé totes les categories, ha tingut un pas destacable en la 33a Travessia d’Esquí de Muntanya, organitzada pel Club de Montaña Pirineos de Saragossa.

En categoria sènior, Marc Pinsach (Colla Excursionista Cassanenca), ha guanyat l’or a només 40 segons del segon classificat, Nil Cardona (Ski Club Camprodon SE). El quart lloc de la classificació també ha sigut per un membre de la selecció catalana: Marc Solà (Ski Club Camprodon SE). Pel que fa en modalitat femenina cal destacar la victòria de Marta Garcia (Club Excursionista Calldetenes), seguida, en segon lloc, per Marta Riba (Club d’Esqui La Pobla de Segur).

En les curses de categoria júnior també han ocupat les primeres posicions esquiadors de la Selecció Catalana. Oriol Cardona (Ski Club Camprodon SE) i Joan Renyé (Ski Club Camprodon SE) han pujat al podi, quedant campió i subcampió respectivament. En categoria femenina cal remarcar l’actuació de Laura Balet (Unió Excursionista de Sabadell), quedant en primera posició i d’Erola Bisquert (Unió Excursionista de Vic), quedant segona.

El recorregut ha constat de 15 quilòmetres amb 1.600 metres de desnivell, incloent cinc trams de pujada i cinc de baixada de gairebé 600 metres i 30 graus d’inclinació.