FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/06/2014

Bons resultats dels escaladors catalans al Campionat d’Europa Juvenil disputat a Edimburg

Escalada esportiva Escalada

Després d’un molt bon paper a Àustria, on a l’última prova de la Copa d’Europa Juvenil d’Escalada de Dificultat Àlex Hernàndez va aconseguir una 9è posició de la categoria sub18, aquest cap de setmana els escaladors catalans han viatjat fins a Edimburg, a Escòcia, on han disputat el Campionat d’Europa.

En aquesta prova, la seleccionadora espanyola, Irati Anda, ha tornat a emportar-se els tres escaladors de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva, Àlex Hernàndez, Marta Palou i Pau Jover. Hernàndez, de 16 anys i resident a Berga, va aconseguir quedar-se entre el Top Ten en la segona via, quedant 10è. Finalment, l’escalador de Berga va emportar-se la 18a posició del Campionat d’Europa, on Jover va quedar en 24è lloc, i Palou, en categoria femenina, va classificar-se en 29a posició.

El basc Mikel Linacisoro, que també va competir amb la Selecció Espanyola, va aconseguir un 3r lloc dins la seva categoria i un 8è a la final. Amb aquests resultats, Linacisoro i Hernàndez viatjaran al Campionat del Món Juvenil, el mes de setembre, a l’arxipèlag de l’oceà Pacífic, Nova Caledònia.