FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/05/2018

“Baixant del cim del Puigllançada” guanya el 9è concurs Fotocims

100 cims

Un total de 72 fotografies, de 29 autors diferents, van ser presentades al 9è concurs “Fotocims”. El jurat del concurs, format per Jaume Altadill, Quim Farrero i Josep Nuet, va decidir atorgar el primer premi a la fotografia titulada “Baixant del cim del Puigllançada”, de Ferran Lozano Ferrer (CE Terrassa). El segon premi ha estat per a la fotografia núm. 41, “El Sotllo, abans d’arribar a la collada del Montcalm”, de la qual és autor Antoni Llavina Verdaguer (Club Ex. Centelles). “Penyes Altes des del Moixeró”, de Xavier Blancafort Pujols (CE Taradell), s’ha emportat el tercer premi.

Segon premi, “El Sotllo, abans d’arribar a la collada del Montcalm”

Finalment, el premi a la fotografia panoràmica, ha estat per a la foto núm. 3,”Puig de les Morreres, pujant al pedró dels Quatre Batlles” d’Amadeu Cabré Marimon (Ass. Ex. El Senderó de Riudecols).

Així mateix, en el sorteig efectuat entre tots els participants, Carles Mompel Salvans (Falcons Sabadell) va obtenir el premi d’uns llibres de Cossetània Edicions i Mercè Foguet Pol (UE Sabadell), l’estada de cap de setmana per a dues persones en un refugi de la FEEC.

En el premi literari es van presentar 16 treballs corresponents a 13 autors. El jurat el van formar: Antoni Ricart, com a representant de la Junta Directiva; Fermí Azcona, Constantí Torres, Josep Pairó i Montse Ros, com a representants del Comitè dels “100 Cims”; i Francesc Roma, com a autor de llibres i guies relacionats amb l’excursionisme. El jurat va concedir el primer premi al treball “El misteri del Grony”, relacionat amb el Grony de Miralles i del qual n’és autor Joan Carles Libori Ramos (4000 peus Ass. Exc. Collbató). El segon premi és per al treball “Quatre amics”, relacionat amb la Roca Corbabera i del qual n’és autor Xavier Martorell i Boada (CE Tarragona), i “L’instant precís”, de Guifré Miquel i Fageda (UE Sant Joan de les Abadesses), relacionat amb el Taga i Pedraforca, va obtenir el tercer premi.

En el sorteig, els afortunats són: Clara Forcada Buch (Club Ex. Gelida), que va obtenir el lot de llibres de Cossetània Edicions, i Jordi Badiella Aguilera (CE Terrassa), que va ser obsequiat amb l’estada de cap de setmana en un refugi de la FEEC.

El lliurament de premis es farà el dia 3 de juny a la Trobada dels “100 Cims” que enguany organitza el Centre Excursionista del Penedès.