FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/07/2015

Azimut i l’Escola Educa ofereixen un curs intensiu de monitor de lleure amb especialitat en excursionsime

Formació

L’Associació Azimut de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) juntament amb l’Escola de Professions Educatives Socials i Culturals, Educa, convoquen un curs intensiu de monitor de lleure amb especialitat en excursionisme, entre el 31 d’agost i el 13 de setembre. El preu del curs inclou l’estada de dos dies al refugi d’Erols (el Berguedà) amb pensió completa, sense incloure el transport fins al refugi. El curs es realitzarà entre l’Escola Educa (carrer Buenos Aires 12-14 de l’Hospitalet de Llobregat) i el Refugi d’Erols, a Castellar de N’Hug.

La intensió és centrar l’especialització en com organitzar, plantejar i realitzar activitats de muntanya amb infants i joves, així com triangular, llegir un mapa o orientar-se. A més a més, els nois practicaran tècniques de motivació en un descens, l’aproximació a un cim, rutes o travessies, interpretaran mapes meteorològics o l’estat de les allaus. També es prepararan per a tenir un protocol d’activitats i legislació. Per a més informació podeu contactar amb azimut@feec.cat.

El Moviment Azimut

Azimut és una associació sense ànim de lucre que fa referència al Moviment Educatiu d’Excursionisme en el Temps Lliure Infantil i Juvenil de Catalunya. Va ser constituïda el gener de 1993 i està integrada per entitats excursionistes amb seccions infantils i juvenils, d’iniciació o familiars. És, per tant, l’associació que agrupa aquelles entitats excursionistes que, entre les seves activitats, treballen el lleure infantil i juvenil en el context de l’excursionisme a casa nostra.