FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/07/2015

Avinyó celebra la 14a Marxa Nocturna de Regularitat amb 25 equips participants

Marxes tècniques

El Centre Excursionista d’Avinyó ha organitzat la 14a Marxa Nocturna de Regularitat aquest dissabte 4 de juliol. La prova, puntuable per a la 17a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), ha reunit un total de 25 equips.

Núria Crespiera i Queralt Armenteros, del Centre Excursionista d’Avinyó, han guanyat la marxa, que tenia un recorregut d’11,3 quilòmetres i una durada de 2 hores i 40 minuts. El podi l’han completat Josep Illa i Margalida Catany, i Xavier Juncà i J. Carles Moreno, tots dos equips també del Centre Excursionista d’Avinyó.

Els equips participants, formats per una, dues o tres persones, han fet un recorregut per camins i corriols del terme municipal d’Avinyó i han caminat per l’entorn de paratges com el pla dels Escorpins, Les Casetes de Relat, Santa Eugènia de Relat, Torregassa o bé el mirador del serrat Ferrer.

Aquest any, la organització considera que la forta calor ha estat el possible principal motiu pel qual hi ha hagut una baixa participació. Tot hi així, la marxa nocturna va iniciar-se a les 10 del vespre a la plaça Major i va acabar al Centre Cívic Can Tutó on es va fer un sopar i l’entrega de premis, que una any més, van ser obra de l’artista avinyonenc Joan Viladrich.