FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 23/03/2023

Avinyó, bressol de les Marxes Tècniques, segona aturada de la Copa

Marxes tècniques

La 48a Marxa d’Orientació i Regularitat d’Avinyó “Memorial Josep M. Costa”, puntuable per la 24aCopa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat ha estat la segona aturada del campionat nacional després de la 64a Marxa d’Orientació per Descripció organitzada des del AE Talaia de Vilanova i la Geltrú.

En un matí que es va llevar amb boira ploranera i baixa al Bages els participants la majoria de l’entitat local van iniciar aquesta segona prova després del bon regust que havia deixat el debut a terres del Garraf.

41 equips van participar d’aquesta segona prova de la Copa

Ja amb el sol com a protagonista es va donar la sortida com mana la tradició des de la plaça de l’Església d’Horta d’Avinyó. En total els participants havien de superar una distància de 13,7 km. Un total de 41 parelles han resseguit els corriols i camins, carreters de la zona fins a arribar a la Font de la Rovirassa, on acabava el tram d’orientació i començava el de regularitat.
A partir d’aquí un ràpid descens els ha portat fins a la plaça Major d’Avinyó.
A l’arribada, recompte de punts, classificació i entrega de premis als millors classificats.
Cal agrair especialment al Centre Excursionista d’Avinyó que, com cada any, ha treballat intensament des de fa moltes setmanes per organitzar i preparar una ruta i una jornada tan especial com aquesta.

La victòria a la cursa a la prova va ser per a Jordi Riba i Francesc Serra del CE Avinyó que van estar seguits de Jordi Gonfaus i Arnau Comas i de Mercè Sellarés i Josep Maria Mir, totes les parelles del CE Avinyó que era un cop més el gran dominador de la prova.

La pròxima aturada serà el 30 d’abril a la 70a Marxa de Regularitat per Muntanya de Ripoll.