FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 06/11/2019

Aventura X-Perience Sprint Raid decidirà el campió de la Copa Catalana de raids

Gironès Raids d'esports de muntanya

El proper 9 de novembre es decidirà el campió de la 16a Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya de la FEEC, amb l’última prova de la temporada, l’Aventura X-Perience Sprint Raid organitzat pel Club Excursionista Caldes de Malavella.

Aquest any, l’organització ha dissenyat l’AVXP Llémena Sprint Raid, el raid més senzill i curt de l’any. L’objectiu del raid és realitzar una carrera divertida i variada on tothom qui vulgui es pugui iniciar en el món dels raids d’aventura per equips. Els equips que no hagin participat mai tindran l’oportunitat de gaudir d’un matí d’esports i diversió juntament amb els equips més veterans que vulguin consolidar el seu ritme de competició.

El raid està compost per diferents seccions que es disputaran en tres disciplines: btt, cursa a peu i caiac. A més, s’afegiran proves sorpresa per fer-ho encara més divertit. Els equips han d’estar formats per 2 corredors, sense distinció de sexes. Ara bé, si hi ha una noia o més a l’equip hi haurà bonificacions.

L’equip d’Aventura X-Perience és el favorit per guanyar la competició ja que aquest cap de setmana arriba capdavanter a la classificació general després de guanyar les darreres 3 proves de la Copa Catalana.

El dissabte dia 9 de novembre a partir de les 8 del matí, els equips es podran registrar al Pavelló La Pineda de Sant Gregori (Girona). A les 9:30 els organitzadors realitzaran un briefing explicant el funcionament del raid i els aspectes més rellevants a tenir en compte. No serà fins a les 10 que es donarà el tret de sortida i els equips tindran 3 hores per completar totes les proves. La jornada es finalitzarà amb un dinar i la corresponent entrega de premis.