FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/10/2015

Avançament del vídeo de l’F-Rally 2015, l’evolució dels ral·lis d’alta muntanya

Curses per Muntanya

Un total de 17 equips han participa a l’F-Rally 2015, una renovada modalitat de curses per muntanya que s’ha disputat amb una gran expectació a les Valls d’Àneu el passat cap de setmana. Amb aquesta prova pilot, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), amb el suport de l’Espot Esquí Club i el patrocini d’Asus, pretén recuperar els ral·lis d’alta muntanya i adaptar-los als nous temps.

Els ral·lis d’alta muntanya van nèixer als anys 50 del segle passat i les últimes proves de Copa i Campionat es van celebrar a inicis de la passada dècada. Amb el pas dels anys els ral·lis van evolucionar cap a les diferents disciplines de la federació: marxes de resistència, marxes tècniques, curses de muntanya i curses d’ultraresistència.

Aquest és l’avançament d’una série de vídeos que estem editant per explicar i mostrar aquesta prova pilot que s’ha batejat amb el nom d’F-Rally, l’evolució dels ral·lis d’alta muntanya. Les imatges enregistrades ha estat una feina de realització conjunta de quatre productores (Active Aran, Ariño Visuals, VertikUp i El JOC Produccions) i l’ús de drons.