FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Pep Hubach
Foto: Pep Hubach

Notícies - 20/04/2022

ASM es converteix en nou col·laborador de la FEEC

Osona Curses per Muntanya Avantatges

AutoSuministres Motor (ASM) s’ha convertit en nou col·laborador de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya  a partir d’aquesta primavera.

L’empresa osonenca fa més de 40 anys que treballa en el món del motor i compta amb els millors models d’autocaravanes i campers del mercat, de compra o lloguer. ASM és un punt de trobada per a tots els amants del temps lliure, els viatges o les activitats a l’aire lliure.

ASM entra de ple a col·laborar amb les Curses per Muntanya de la FEEC i la primera acció que es realitzarà aquesta temporada serà la de premiar als guanyadors de la Copa Catalana de Curses per Muntanya. El guanyador absolut masculí i la guanyadora absoluta femenina tindran de premi a final de temporada una setmana gratuïta amb una autocaravana cedida per ASM.

ASM a més a més ha entrat dins del programa avantatges pels federats i ofereix descomptes en el lloguer d’autocaravanes i campers als federats de la FEEC.

Per a realitzar el lloguer s’ha d’omplir un formulari al web d’ASM i el descompte s’aplicarà sempre ensenyant la llicència federativa en el moment de realitzar el mateix lloguer i sempre fora de temporada alta.