FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 03/09/2020

Arriba la 23a Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí

Barcelonès Cultura

A partir del 4 de setembre i fins el 23 d’aquest mateix mes, arriba La Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí. Aquest any es celebra la 23a edició d’una forma diferent però amb la mateixa il·lusió de sempre. Seran dues setmanes amb diferents activitats al Centre Cultural La Farinera del Clot. Un any més, hi haurà l’exposició de fotografies de totes aquelles persones que han participat en el concurs d’enguany.

Aquesta iniciativa es tracta d’una exposició-concurs tant de fotografia com de projeccions audiovisuals, professional i amateur, en dues categories, en la qual les persones amants del món de la muntanya i de la càmera tenen l’oportunitat d’exhibir les seves dots artístiques.

La inauguració de La Mostra serà el proper dia 4 de setembre a les 19:30h a la sala d’exposicions. El dia 8 però comptaran amb la presència del fotògraf Tino Soriano també a les 19:30 a la sala d’exposicions. La projecció de les obres de concurs es farà els dies 16, 17, 18 i 19 de setembre.

Cal destacar que segons les mesures sanitàries decretades arrel de la Covid-19, aquesta edició es veurà modificada en diversos aspectes: Per poder assistir els diferents dies caldrà que feu una reserva de plaça en aquest enllaç de La Farinera, les places són limitades i per ordre d’inscripció, les sessions són completes en tot l’horari, perquè aquesta reserva sigui efectiva s’haurà de ser a La Farinera 10 minuts abans de l’inici de la sessió.

Des de l’any 1997 compartint història

Aquesta és una iniciativa que va sorgir entre l’Ajuntament de Barcelona – Districte de Sant Martí i l’Agrupació Excursionista Icària, La Colla Excursionista La Senyera, el Foment Martinenc i La Unió Excursionista Sant Martí de Provençals.

La finalitat de la cita és la divulgació, el coneixement, la dinamització del món excursionista, el seu entorn, el respecte a la muntanya per part de tothom i crear un espai de debat de temes interessants.