FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 05/09/2019

Arriba la 22a Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí

Barcelonès Cultura Societat

La Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí arriba a la seva 22a edició. A partir del 6 de setembre, es podrà gaudir de dues setmanes amb diferents activitats al Centre Cívic Can Felipa de la mà de la Coordinadora d’Entitats de Poblenou. Un any més, hi haurà l’exposició de fotografies de totes aquelles persones que han participat en el concurs d’enguany en les tres modalitats de Paisatge, Activitats a la Muntanya i Flora i Fauna.

Aquesta iniciativa es tracta d’una exposició-concurs tant de fotografia com de projeccions audiovisuals, professional i amateur, en dues categories, en la qual les persones amants del món de la muntanya i de la càmera tenen l’oportunitat d’exhibir les seves dots artístiques.

Per a totes aquelles persones que tinguin curiositat pel món de la muntanya, també es realitzaran conferències amb persones de l’àmbit muntanyenc on explicaran les seves vivències. Javier Camacho, Rafa Vadillo, Sergi Mingote, Víctor Ferrer i Albert Naudín seran alguns dels encarregats de compartir les vivències juntament amb el seu gran coneixement sobre el món de l’alpinisme.

Des de l’any 1997 compartint història

Aquesta és una iniciativa que va sorgir entre l’Ajuntament de Barcelona – Districte de Sant Martí i l’Agrupació Excursionista Icària, La Colla Excursionista La Senyera, el Foment Martinenc i La Unió Excursionista Sant Martí de Provençals.

La finalitat de la cita és la divulgació, el coneixement, la dinamització del món excursionista, el seu entorn, el respecte a la muntanya per part de tothom i crear un espai de debat de temes interessants.