FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/06/2014

Arrenca la Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya amb la Indiketes Adventure Race a Sant Feliu de Guíxols

Raids d'esports de muntanya

L’Associació Esportiva Matxacuca organitza aquest cap de setmana la primera edició de l’Indiketes Adventure Race a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), raid que inicia l’11a Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya del calendari de competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

L’Indiketes Adventure Race compta amb les disciplines de muntanya, BTT, coastering, natació, caiac, via ferrada, escalada i o-city, i els participants prendran lloc en tres categories diferents: Elit, Aventura i Iniciació. Els competidors d’Iniciació recorreran uns 47 km, els d’Aventura en faran 72,60 i els d’Èlit uns 95 km, i tots necessitaran un seguit de material obligatori per poder participar.

feec-raids-2014Aquest raid també inclou un concurs de fotografia en paral·lel a les proves, amb la temàtica d’aventura, esforç i natura. Entre del sorteig de material de marques esportives, cada participant aconseguirà una bossa amb informació sobre la prova, una samarreta personalitzada, una cinta pel cap i mitjons, entrades, descomptes i vals 2×1 per a diferents activitats.