FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Tino Rubio Gaspar
Foto: Tino Rubio Gaspar

Notícies - 07/02/2023

Arrenca la Copa Catalana de Bloc a Vilanova i la Geltrú

Escalada esportiva Escalada Seleccions catalanes

Enguany, la Copa Catalana de Bloc tindrà tres proves de bloc que es repartiran entre els mesos de febrer, març i setembre en alguns dels millors rocòdroms catalans. La Copa es repartirà per diferents punts del territori i serà Vilanova i la Geltrú qui encetarà la competició l’últim cap de setmana de febrer. La sala Indoorwall acollirà el 25 i 26 de febrer la primera prova de la Copa Catalana de Bloc encetant així la temporada competitiva d’escalada.

El cronograma de les competicions serà el de dissabte matí: sub12 i sub14, dissabte tarda: sub16 i veterans i diumenge matí: sub18 i absoluts. Les inscripcions a la primera prova de la Copa ja estan obertes i es poden fer a través del gestor d’inscripcions de la FEEC.

Poques setmanes més tard la sala Sharma Climbing Gavà serà la seu de la segona prova i d’un cap de setmana especial on es disputaran dos campionats de Catalunya. L’11 i 12 de març la Sharma rebrà el campionat de Catalunya d’Escalada en Bloc i el Campionat de Catalunya d’Escalada de Velocitat.

La Copa es tancarà el mes de setembre a Girona, quan el 23 i 24 de setembre, Cal Mico, posarà el punt i final a aquesta competició.