FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 03/03/2016

Arrenca la 19a Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya del districte de Sant Martí de Barcelona

Cultura

La Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí arrenca aquest dissabte 5 de març i s’allargarà fins el dissabte 19, celebrant la seva 19a edició. L’any 1997, la Mostra es va presentar com una iniciativa que havia sorgit entre l’Ajuntament de Barcelona – Districte de Sant Martí, i l’Agrupació Excursionista Icària, La Colla Excursionista La Senyera, el Foment Martinenc i La Unió Excursionista Sant Martí de Provençals.

Des de l’any 1997, la mostra ha obtingut un alt grau d’acceptació i ha resultat ser un acte divulgatiu de la muntanya i el seu entorn. Es tracta d’una exposició-concurs tant de fotografia com de projeccions d’audiovisuals, professional i amateur, en dues categories, en la qual les persones amants del món de la muntanya i de la càmera tenen l’oportunitat de mostrar les seves dots artístiques.

A més a més, el fet que sigui una exposició també compleix l’altra principal finalitat, que és la divulgació, el coneixement, la dinamització del món excursionista, el seu entorn, el respecte a la muntanya per part de tothom i un lloc de debat de temes interessants.

Podeu consultar el programa de la Mostra a la seva pàgina web, on es detalla la programació diària.