Notícies - 19/05/2021

Arnald Grabulosa i Guifré Miquel campions de Catalunya de Marxes Tècniques

Baix Llobregat Marxes tècniques

L’equip format per Arnald Grabulosa i Guifré Miquel de l’U. E. Sant Joan de les Abadesses es proclama campió de Catalunya de Marxes Tècniques.

El segon lloc va ser per l’equip del Club Muntanyenc l’Hospitalet format per Cristina Gonzàlez i Pablo Corbí i van tancar el podi Josep Chávez i Miquel Llobet del C. E. Avinyó amb la medalla de bronze. L’entitat millor classificada va correspondre al C.E. Avinyó.

El passat diumenge 16 de maig es va celebrar el campionat de Catalunya de Marxes Tècniques al municipi de Begues (Baix Llobregat) i en bona part pel Parc Natural del Garraf a la que va ser la la 1a Marxa Combinada Orientació i Regularitat organitzada pel Club Muntanyenc l’Hospitalet.

Aquest va ser també el 20è campionat de Catalunya de l’especialitat. Amb sortida i arribada a Can Rigol, un itinerari d’uns 15 quilòmetres repartits en tres trams diferenciats en marxa Dufour, marxa Descriptiva i marxa d’Orientació clàssica va definir als nous campions.

En total 12 equips de dues persones van participar en aquest Campionat de Catalunya.  El primer equip va sortir a les 8 del matí i la resta en intervals de 2 minuts. Els equips van passar un total de 9 controls de regularitat amb l’arribada inclosa, 9 controls secrets i 5 de pas.

L’itinerari va recórrer diverses finques de les proximitats de Begues, per després de visitar diverses barraques de pedra seca molt tradicionals de la zona, els participants es va anar enfilant a la serra de la Guàrdia i la serra del Clos, per davallar de nou per la Plana de Mas Trabal en direcció a Begues.

La prova va ser la primer Marxa Tècnica organitzada per una entitat de la FEEC, el Club Muntanyenc l’Hospitalet, durant el darrer any després de l’aturada com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19.

La Copa Catalana de Marxes Tècniques  començarà el pròxim 13 de juny amb la tradicional marxa per Descripció, de l’ AE Talaia de Vilanova i La Geltrú.