FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Anna Comet, plata a la Transvulcania, primera prova de la Copa del Món d’Ultraresistència 2015 | FEEC

Notícies - 11/05/2015

Anna Comet, plata a la Transvulcania, primera prova de la Copa del Món d’Ultraresistència 2015

Curses per Muntanya

La Transvulcania Isla de la Palma, prova de la Copa del Món d’Ultraresistència, s’ha celebrat aquest dissabte amb victòries del corredor de Burgos, Luis Alberto Hernando, i la sueca Emelie Forsberg, on la vigatana Anna Comet ha fet història emportant-se la 2a posició.

Comet, de la Unió Excursionista de Vic, disputava dissabte la seva segons cursa d’ultradistància, després de guanyar l’Everest Trail Race el passat mes de novembre, al Nepal. L’atleta d’Osona, potent esquiadora de muntanya, aquest any corre amb la Selecció Catalana de Curses per Muntanya. Anna Comet ha passat per meta després de 9 hores, 2 minuts i 57 segons de cursa, per darrere d’Emelie Forsberg (8 hores, 32 minuts i 59 segons). El 3r lloc se l’ha adjudicat Myriam Marie Guillot (9 hores, 15 minuts i 6 segons).

En categoria masculina el corredor de Burgos, Luis Alberto Hernando ha rebentat el rècord de temps de la prova que ostentava el català Kilian Jornet, i ha passat la línia de meta amb 6 hores, 52 minuts i 39 segons, revalidant a més a més la victòria de fa un any. El podi l’han completat Dani Garcia (7 hores, 21 minuts i 28 segons) i Blake Hose (7 hores, 25 minuts i 23 segons).