FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 24/08/2015

Anna Comet i Pere Aurell, de la Selecció Catalana, 4a i 5è a la Matterhorn Ultraks

Curses per Muntanya

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya s’ha desplaçat aquest cap de setmana fins a la població suïssa de Zermatt per competir a la Matterhorn Ultraks, corrent la modalitat de 46 quilòmetres de distància. Anna Comet, de la Unió Excursionista de Vic i membre de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya ha aconseguit la 4a posició, mentre que Pere Aurell, del Club Esportiu de Muntanya la Cameta Coixa i també membre de la Selecció, ha quedat 5è.

El podi masculí l’han dominat Martin Anthamatten (4 hores i 45 minuts), Manuel Merillas (4 hores i 54 minuts) i Egea Aritz (4 hores i 56 minuts); Pere Aurell ha estat 5è amb 5 hores i 1 minuts, per darrere de Zinca Ionut (5 hores). El podi femení ha quedat entre Elisa Desco (5 hores i 23 minuts), Stevie Kremer (5 hores i 24 minuts) i Maite Maiora (5 hores i 31 minuts), amb l’osonenca Anna Comet 4a fent una marca de 5 hores i 46 minuts.

Marta Molist, de l’Associació Esportiva Matxacuca i també corredora de la Selecció Catalana, ha estat 5a (5 hores i 52 minuts), mentre que Ragna Debats, del Club Esportiu de Muntanya la Cameta Coixa, no ha pogut acabar la cursa. En nois, Eric Moya, del Club de Muntanya Hortizons, ha estat 13è i Diego Arroyo, de l’Associació Esportiva Matxacuca, 14è. Jessed Hernàndez, de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, no ha pogut acabar la prova.