FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 03/07/2017

Anna Comet i Laia Andreu, segones a la Pierra Menta d’estiu

Curses per Muntanya

La Pierra Menta d’estiu és una de les proves més populars de la temporada estival de curses per muntanya. S’ha disputat a Arêches-Beaufort, a la regió d’Alvèrnia-Roine-Alps, entre els dies 30 de juny i 2 de juliol. La cursa s’ha desenvolupat en tres etapes, que es cobreixen en equips de dues persones, superant un total de 70 quilòmetres i 7.000 metres de desnivell positiu.

Anna Comet i Laia Andreu, segones

L’equip català format per Anna Comet i Laia Andreu, ambdues de la Unió Excursionista de Vic, ha estat molt regular durant les tres etapes, mantenint sempre la segona plaça en la classificació general. Finalment han estat segones després de completar les tres etapes amb un temps total de 10 hores 52 minuts.

“Orgulloses i contentes! Gràcies Laia Andreu per aquests tres dies però sobretot per tants anys i tants quilòmetres compartits. Aquest brindis és per la cursa, però sobretot, perquè en siguin molts més!”, ha comentat Anna Comet al seu perfil de Facebook després de pujar al podi. La victòria femenina ha estat per Hillary Gerardi i Celia Chiron amb 10 hores 22 minuts.

En categoria masculina la victòria ha estat pels francesos Adrien Michaud i Arnaud Bonin, amb un temps de 8 hores 41 minuts. L’equip català format per Genís Zapater (Ski Club Camprodon) i Enric Niubó (Associació La Massa) ha estat sisè, acumulant un temps total de 9 hores 44 minuts.

Foto / Col. Anna Comet