FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 03/03/2021

‘Aneto’ es converteix en nou col·laborador de la FEEC

L’empresa catalana “Aneto” dedicada a l’elaboració de caldos naturals ha signat un acord amb la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya per a convertir-se en nou col·laborador de la FEEC.

“Aneto” entra a formar part de l’equip de la FEEC amb la seva participació en les competicions organitzades per la mateixa federació i també en les activitats socials amb presència de la FEEC.

Amb aquesta col·laboració “Aneto” tindrà presència en totes les copes catalanes i campionats de Catalunya i facilitarà a les entitats organitzadores material de l’empresa de caldos.

Què és “Aneto”

“Aneto” és una empresa petita i tradicional que està compromesa a oferir productes artesans d’alta qualitat per ajudar a fer més senzilla la vida.

L’empresa està plenament conscienciada amb l’alimentació saludable i amb productes naturals. Diàriament compren les verdures, carns i peixos més frescos del mercat. Els seleccionen, els netegen acuradament amb aigua freda i els tallen.

Des d'”Aneto” no elaboren cap recepta amb ingredients que no puguis trobar en un mercat o en una llar.

Els ingredients que utilitzen són els mateixos que els ingredients de les receptes tradicionals. No contenen llet ni cap derivat làctic perquè no s’afegeix cap aroma ni additiu.

Els seus caldos no contenen gluten perquè no afegeixen cap ingredient que contingui blat, sègol, ordi, civada, ni additius ni maltodextrines. No contenen ou ni derivats seus perquè no afegim cap additiu.