FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/01/2015

Andorra acull el Campionat de Catalunya d’Esquí de Muntanya individual

Esquí de muntanya

L’Esquí Club Pas de la Casa – Grau Roig organitza la cursa 3 Fronteres MoraBanc aquest diumenge 11 de gener. La prova es disputa com a Campionat de Catalunya d’Esquí de Muntanya Individual dins el calendari de competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Els esquiadors de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya es desplaçaran a Andorra juntament amb els esportistes del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya per disputar la prova, que decidirà el campió de Catalunya d’esquí. La prova és també la segona edició del Trofeu Tres Fronteres i es disputa a Grandvalira, on s’espera una bona cursa dels grans favorits, Gerard Vila (Grup Excurisonista Esportiu Gironí), Genís Zapater (Ski Club Camprodon) i Marc Solà (Ski Club Camprodon).

La prova, que comença a les 09.30 hores, ofereix quatre circuits: el sènior i veterà masculí, el sènior femení i júnior masculí, el júnior femení i cadets, i l’infantil. Després de la cursa, a les 13 hores, s’entregaran els premis, que seran en metàl·lic pels cinc primers classificats sèniors i els tres primers júniors de cada categoria.