FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/09/2016

Alvaro Lafuente i Jesús Ibarz mantenen el regnat al Rally de Terradets

Escalada

 

Alvaro Lafuente i Jesús Ibarz segueixen demostrant el seu domini absolut en el Rally d’escalada de Terradets. Lafuente i Ibarz han guanyat per tercer any consecutiu la prova i ho han fet després d’aconseguir fer 5 vies i 1970m. acumulats durant les dotze hores que va durar el ral·li.

Els dos escaladors no van patir durant la tarda per la seva victòria però si que van veure com la disputa pel segon i tercer lloc donava emoció a les darreres hores a les parets de les Bagasses o la Regina del Congost de Terradets.  Ignasi Artigas i Victor Sans van pujar finalment al segon calaix del pòdium després de tancar també 5 vies en una jornada. Fèlix Sánchez i Xisco Cifré van tancar els llocs d’honor de la prova que va comptar amb un total de trenta-quatre cordades que van participar en les 12h del que ha estat ja la setena edició del Rally de Terradets.

En l’apartat femení Júlia Busquet i Núria Pinyes van ser les guanyadores en una categoria on tan sols hi havia dues cordades compostes només per dones.  Cal destacar però les diferents cordades mixtes que es van poder veure en aquesta edició a Terradets.

Una categoría mixta que va estar molt disputada, com ho va demostrar la cordada guanyadora de la categoría, formada per la castellonenca Fanny Barreda i el català Dani Celma, seguits per la cordada croata formada por la Suncica Hrascanec i l’Igor Corko. La parella catalana amb la Isa Pozo i en Jaume Oliva va tancar aquest pódium.

El ral·li va comptar també amb la presència d’equips txecs, francesos, holandesos, russos o suecs que van donar el toc internacional a una prova que segueix creixent edició rere edició.

DSC_0249 (1)

El vicepresident de la FEEC, Lluís Simó, va ser un dels encarregats de donar els premis finals en un acte que es va fer a l’Hotel Terradets, quarter general d’aquesta nova edició del Rally.

L’esdeveniment va servir també perquè la principal marca patrocinadora, la Sportiva, comptés en un mateix espai amb els seus equips d’escalada i de curses per muntanya amb diferents esportistes de la FEEC presents en l’activitat de la casa italiana.

Imatges: El Joc Produccions