FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 30/06/2015

Alta gastronomia al refugi Sant Jordi de la FEEC, al Parc Natural del Cadí-Moixeró

Alta gastronomia i passió per la muntanya s’han donat la mà aquest dissabte 27 de juny en una iniciativa pionera al nostre país. El refugi Sant Jordi, de la xarxa de refugis guardats de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), situat al Parc Natural del Cadí-Moixeró, es va transformar en un restaurant d’avantguarda, a l’alçada dels establiments culinaris més reputats de casa nostra.

El xef de l’Hotel Rural Els Casals (Sagàs, el Berguedà), Oriol Rovira, guardonat amb una estrella Michelin, va desplaçar-se amb el seu equip al refugi per preparar un dinar per a un grup gastronòmic amant de la bona cuina i la muntanya. Aquest grup va triar el refugi Sant Jordi per a celebrar-hi un dinar, precisament per l’esperit “gourmet” dels guardes, en Toni i la Mireia. El prestigiós xef i el seu equip van utilitzar la cuina d’aquest equipament de la FEEC, comptant amb la inestimable col·laboració dels guardes del refugi.

Una fantàstica iniciativa que va unir la passió per la cuina i l’enologia amb la muntanya, en un marc incomparable com és el d’aquesta raconada de la Serra de Moixeró (el Berguedà).