FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/06/2014

Àlex Hernàndez, de la Selecció Catalana d’Escalada, 9è a la Copa d’Europa Juvenil a Àustria

Escalada esportiva Escalada

Àustria ha acollit l’última prova de la Copa d’Europa Juvenil d’Escalada de Dificultat, el 31 de maig i l’1 de juny, a la localitat d’Imst. Amb aquesta prova ha arrencat la temporada competitiva per als més joves a nivell europeu. Hi haurà competicions de la Copa d’Europa i Campionat d’Europa de Dificultat a Edimburg (Escòcia), del Campionat de Bloc a Arco (Itàlia) i el Campionat del Món a l’arxipèlag de l’oceà Pacífic de Nova Caledònia.

Pau Jover, Àlex Hernàndez i Marta Palou, de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva, van ser seleccionats per la responsable de la Selecció Espanyola, Irati Anda i el responsable de Tecnificació d’Escalada de la Federació Basca, José Antonio Mulas, per competir junt amb altres joves escaladors del país.

Els resultats van demostrar un bon nivell juvenil, que agafarà potència amb el futur. Àlex Hernàndez va aconseguir una 9a posició dins el Top Ten de la categoria Sub18 de la Copa d’Europa, amb un nivell molt bo que ja va demostrar a les fases preliminars. Per la seva banda i dins de la mateixa categoria, Pau Jover va aconseguir una 26a posició i Marta Palou una 36a.