FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 21/10/2014

Aleix Toda i Eva Maria Queralt guanyen la Half Trail de la Serra de Montsant

Curses per Muntanya

La Half Trail de la Serra de Montsant, organitzada per la Secció de Muntanya de l’Agrupació Cultural de Vila-seca, ha tancat aquest cap de setmana la 1a Lliga Catalana de Curses de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya amb la participació de 85 corredors.

La victòria se l’han enduta el corredor de Mont-roig del Camp, Aleix Toda (Associació d’Alumnes i d’Exalumnes de l’Escola del Treball), que ha fet una marca de 4 hores i 22 minuts, i la corredora d’Alcanar, Eva Maria Queralt (Agrupació Excursionista d’Alcanar), que ha arribat a meta després de 6 hores i 15 minuts. El podi masculí l’han completat Joan Salamaña (Club Excursionista de Callús) amb 4 hores i 29 minuts, i Carlos Ruiz amb 4 hores i 35 minuts. Amb dones, Deli Vilella (Club Excursionista Arítjol) ha arribat en 2a posició, amb 6 hores i 19 minuts, i Mònica Mas, en 3a, amb 7 hores i 3 minuts.

La Half Trail, amb un recorregut de 44 quilòmetres i 2.025 metres de desnivell positiu, presentava un recorregut amb sortida a Cabacés i arribada a Cornudella de Montsant. Dins el mateix marc d’aquesta cursa se n’han celebrat tres més. Per una banda, la més llarga, l’Ultra Trail de la Serra de Montsant, de 101,2 quilòmetres; la Trail Series Costa Daurada 26, de 26 quilòmetres; i la Trail Series Costa Daurada 10, de 10 quilòmetres. Totes quatre proves juntes han suposat la participació d’uns 425 corredors.