FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/05/2017

Albert Viñau, Raúl Butaci i Carmen Rivas, guanyadors de la Half Trail Estels del Sud

Curses per Muntanya

La Half Trail Estels del Sud, organitzada per l’AE Lo Passador, ha donat el tret de sortida de la 4a Copa Catalana de Curses de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), a Arnes, el dia 6 de maig. Un total de 240 corredors han participat a la cursa de resistència, de 65 quilòmetres i 3.000 metres de desnivell positiu.

Albert Viñau (CE Aurun Store) i Raúl Butaci (CE Pedala.cat Balaguer) s’han proclamat guanyadors amb un temps de 7 hores 6 minuts. Els dos corredors han coincidit en els darrers 20 quilòmetres, a Paüls, i tot i que no es coneixien, han decidit creuar junts la línia de meta. Els dos anaven al límit de forces i no han volgut disputar l’últim tram de la cursa. Tot un gest d’esportivitat.

En dones, Carmen Rivas ha estat la millor i s’ha emportat la victòria de la Half Trail Estels del Sud amb un temps de 8 hores 54 minuts. Rivas havia participat en l’edició del 2016 i després de fer un mal temps va decidir tornar enguany per millorar la marca. El resultat no podia ser millor. La segona classificada ha estat Rosa Carmona, amb 9 hores 20 minuts, i la tercera, Nieves Carrascosa (CA Corredores Buñol), amb 9 hores 30 minuts.

Cinc curses conformen la 4a Copa Catalana de Curses de Resistència

Enguany són cinc les curses que formen part de la copa catalana. Després de la Half Estels del Sud arribarà el torn de la clàssica Cadí Marató, que se celebrarà el dia 17 de juny. La Cursa de Resistència Valls d’Àneu marcarà l’equador de la copa, el dia 29 de juliol. La segona part del calendari la conformen la Long Trail Serra Montsant, el 21 d’octubre, i la Marató dels Roures, el 4 de novembre.

Foto / Ebreactiu.cat