FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 05/05/2015

Albert Pujol i Eva Mesado guanyen la Cursa Sant Amand-Mossos d’Esquadra de Ripoll

Curses per Muntanya

El corredor de Taradell (Osona), Andreu Pujol, ha vencut a la Cursa Sant Amand-Mossos d’Esquadra de Ripoll aquest cap de setmana, prova del 13è Circuit Català del calendari de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

L’osonenc, del Centre Excursionista de Taradell, ja va guanyar la Vall de Ribes Xtrem Series i ha repetit victòria aquest diumenge completant els 22,7 quilòmetres de la cursa en 2 hores i 31 segons. El podi masculí l’han completat Carlos Cera, del Club Centre Excursionista Llorençà, amb un temps de 2 hores, 1 minut i 23 segons; i Just Sociats, del Club Excursionista de Callús, amb 2 hores, 4 minuts i 16 segons.

En noies, la primera classificada ha estat Eva Mesado, del Centre Excursionista Puigcastellar, amb 2 hores, 46 minuts i 12 segons. En 2a posició ha arribat Laura Sánchez amb 3 hores i 51 segons; seguida per Laura Baeza, de l’Associació Esportiva Centre Excursionista de Vilassar de Mar, que ha fet un temps de 3 hores, 2 minuts i 35 segons.

Fotografia: Isaac Muntadas, per NacióMuntanya