FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 18/12/2015

Alberg la Torre Vall Fosca, amb descompte per als federats

Avantatges

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha establert un acord de col·laboració amb l’Alberg la Torre Vall Fosca per oferir un 10% de descompte en els seus serveis i un 15% per a grups de més de 15 persones. A més, de descomptes especials per als menors d’edat.

feec-avantatges-alberg-torre-vall-fosca-1L’Alberg La Torre Vall Fosca està situat al municipi La Torre de Capdella, al Pallars Jussà. El poble es troba en la Vall Fosca, des d’on es pot accedir al sud del Parc Nacional d’Aigües Tortes i Estany de Sant Maurici amb un telefèric. També destaca el patrimoni arquitectònic de la vall, com l’església romànica de Sant Vicenç de Capdella del segle XI i l’ermita de Sant Martí de la Torre.

L’Alberg La Torre Vall Fosca disposa de 46 llits, un espai amb joguines per a nens i un espai per guardar les bicicletes dels clients amb taller de recanvis. També disposa d’un restaurant, que funciona de manera independent a l’alberg, on es pot degustar cuina casolana de productes del país.
avantatges-federats-feec-2015