FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/05/2016

Albada, tot pujant a la Miranda de Santa Magdalena’ de Marcel Puig, guanya el VII ‘Fotocims’

100 cims

Ja tenim els guanyadors dels concursos convocats pel Comitè dels “100 Cims”. Al VII concurs “Fotocims” es van presentar un total de 58 fotografies, corresponents a 21 autors. El jurat del concurs va estar format per Jaume Balanyà, Pep Mata i Josep Nuet i va decidir atorgar el primer premi a la fotografia núm. 32, Albada, tot pujant a la
Miranda de Santa Magdalena, de la qual n’és autor Marcel Puig Puig (CE Terrassa). El segon premi ha estat per a la fotografia núm. 44, Molins de boira des de la Miranda de Santa Magdalena, de la qual és autor Ferran Lozano Ferrer (CE Terrassa) i el tercer premi és per a la fotografia núm. 41, Foto del Taga, de la qual és autor Joan Domènech (CE Penedès). Finalment, el premi a la panoràmica, ha estat per a la foto núm. 49, del Tuc de la Cometa de Joan Macaya Solanes (Club Esquí la Pobla de Segur).
Així, mateix, en el sorteig efectuat entre tots els participants, Ruben Ferrer Martínez (Club Ex. Madteam) va obtenir el premi d’uns llibres de Cossetània Edicions i David Ventura Gregori (Ass. Esp. Grup Ex. Bell Matí) va obtenir la estada per a dues persones en un refugi de la FEEC. En el premi literari es van presentar 10 treballs corresponents a 9 autors. El jurat el van formar: Antoni Ricart, com a representant de la Junta Directiva, Fermí Azcona, Constantí Torres, Josep Pairó i Marta Farrà, com a representants del Comitè dels “100 Cims” i Francesc Roma, com a autor de llibres i guies relacionats amb l’excursionisme.
Un cop fetes les deliberacions, el primer premi és per al treball presentat amb el lema “L’etern amor”, relacionat amb la Mola de Colldejou i del qual n’és autor Xavier Martorell i Boada (CE Tarragona); el segon premi és per al treball presentat amb el lema “En mans de la muntanya sagrada”, relacionat amb la Roca Corbatera i del qual n’és autor Joan Albert López Vallverdú (Club Ex. Reddis) i el tercer premi és per al treball presentat amb el lema “A mig camí”, del qual n’és autor Òscar Turull Basart (AE Granollers).
En el sorteig, els afortunats són: Josep M. Montragull Llenas (CE la Xiruca Foradada), que va obtenir el lot de llibres de Cossetània Edicions i Joan Albert López Vallverdú (Club Ex. Reddis), que va obtenir l’estada de cap de setmana en un refugi de la FEEC. El repartiment de premis serà el dia 29 de maig a la Trobada dels “100 Cims” que
enguany organitza la Unió Muntanyenca Eramprunyà de Gavà.